Taustakuva ja teemat

Laitteessasi on oletustaustakuva, mutta voit määrittää aloitusnäytön ja lukitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja teemoilla, joissa on eri värejä ja kuvioita.

Voit käyttää taustakuvaa ilman, että se vaikuttaa muihin aloitus- tai lukitusnäytön elementteihin. Elävät taustakuvat lisäävät visuaalisia tehosteita kosketusnäyttöön: näyttö muuttuu dynaamisesti, kun käytät laitetta.

Teemat voivat sisältää taustakuvia, näytönsäästäjiä, otsikkopalkkeja ja äänitehosteita, jotka luovat laitteellesi ainutlaatuisen käyttötuntuman.

Taustakuvan vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sen mitä tahansa tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Taustakuvat.
    3. Jos haluat määrittää saman taustakuvan lukitus- ja aloitusnäytölle, valitse haluamasi taustakuva ja napauta sitten KÄYTÄ. Jos haluat määrittää niille eri taustakuvat, napauta ensin lukitus- tai aloitusnäytön esikatselua. Valitse haluamasi taustakuva ja napauta sitten VALITSE > KÄYTÄ.

Voit käyttää taustakuvana myös ottamaasi kuvaa. Jos haluat käyttää omaa kuvaa, älä valitse taustakuvaa annetuista vaihtoehdoista, vaan napauta Kuvat . Valitse haluamasi kuva ja napauta sitten VALITSE > KÄYTÄ .

Teeman määrittäminen

1. Napauta näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Teemat.
    3. Valitse haluamasi asetus:
      • Jos käyttää olemassa olevaa teemaa, valitse haluamasi ja napauta sitten OTA TEEMA KÄYTTÖÖN.
      • Jos haluat ladata uuden teeman, napauta HANKI LISÄÄ TEEMOJA.

Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.