Automaattinen täyttö

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Aut. täyttö säästää aikaa, kun täytät lomakkeita. Kun Automaattitäyttöpalvelu on käytössä, nimien, puhelinnumeroiden, osoitteiden ja luottokorttitietojen kaltaiset tiedot tallennetaan, jotta voit käyttää niitä myöhemmin uudelleen. Automaattinen täyttö Googlen avulla on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä tai vaihtaa toiseen sovellukseen halutessasi.

Automaattisen täytön sovelluksen valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttötapa.
    2. Napauta Lisäasetukset > Automaattitäyttöpalvelu.
    3. Jos haluat ladata toisen sovelluksen ( Automaattitäyttöpalvelu ), valitse asetus tai napauta Lisäyskuvake.