Käyttöönotto – kahden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Kahden SIM-kortin laitteissa voi käyttää yhtä tai kahta SIM-nanokorttia ja muistikorttia.

Kahden SIM-kortin laitteita ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla tai kaikilta operaattoreilta.

Jos haluat tarkistaa, onko laitteesi yhden vai kahden SIM-kortin laite, siirry kohtaan Laitteen IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin (tai kortit) tai muistikortin laitteesta.

SIM-nanokorttien ja muistikortin asettaminen paikoilleen

Muistikortin irrottaminen

Älä leikkaa SIM-kortteja irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM-kortin pidike ulos kynnellä.
    2. Aseta ensisijainen SIM-kortti (SIM 1) pidikkeeseen oikein päin ja oikeassa suunnassa (1), kuten kuvassa näytetään.
    3. Aseta toinen SIM-kortti (SIM 2) pidikkeeseen oikein päin ja oikeassa suunnassa (2), kuten kuvassa näytetään.
    4. Aseta muistikortti sille varattuun muistikorttipaikkaan oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    5. Työnnä pidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.