Laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella ei onnistu

• Jotta tietokone löytäisi laitteen, varmista että laitteen näyttö ei ole lukittu ja että laitteen USB-yhteystilana on tiedostonsiirtotila. Oletusyhteystila on aina pelkkä lataustila. Jotta tietokone tunnistaa laitteesi, valitse tiedostonsiirtotila aina, kun yhdistät laitteen tietokoneeseen.

USB-yhteystilan määrittäminen tiedostonsiirtotilaan

1. Varmista, että laite on liitetty tietokoneeseen USB Type-C -kaapelilla
      2. Avaa Aloitusnäyttö ja vedä tilariviä alaspäin.
      3. Etsi Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ja napauta sitä. Se löytyy kohdasta Android-järjestelmä .
      4. Valitse Tiedostojen siirtäminen .

• Kun päivität laiteohjelmiston Xperia™ Companionilla, tietokoneen täytyy olla yhteydessä Internetiin. Käy jossakin verkkosivustossa, esimerkiksi osoitteessa www.sonymobile.com . Tällä tavalla voit tarkistaa, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin. Jos Internet-yhteyttä ei ole, tarkista kaapeli, reititin ja Internet-palveluntarjoajan tiedot.

• Jos tietokoneessa on palomuuri, varmista, että se ei estä asianmukaisten päivityssovellusten suorittamista.

Palomuurin tarkistaminen

Tarkista palomuuri ja varmista, että alla luetelluilla sovelluksilla on oikeus käyttää Internetiä.

Jos käytät PC-konetta:

• Sony Mobile Update Engine.exe

• Xperia Companion.exe

• Xperia Companion.exe.

Jos käytät Mac-konetta:

• Sony Mobile Update Engine.app

• Xperia Companion.app

• Xperia Companion Agent.app.

• Jos yrität päivittää laitteen yritysverkossa, käytössä saattaa olla välityspalvelin. Saat lisäohjeita verkon järjestelmänvalvojalta.

• Varmista, että käytät laitteellesi tarkoitettua alkuperäistä Sonyn USB Type-C -kaapelia, joka on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.

• Varmista, että USB-kaapeli ei ole vaurioitunut. Kokeile toista USB-kaapelia tai tietokoneen toista USB-porttia.

• Jos laitteessa on muistikortti, irrota laite tietokoneesta ja poista muistikortti käytöstä laitteessa. Irrota sitten muistikortti laitteesta ja liitä laite uudelleen tietokoneeseen.

Muistikortin käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Tallennustila .
      2. Etsi SD-kortti -kohdan vierestä ja napauta sitä.

• Jos laiteohjelmiston päivittämisessä Xperia™ Companion -sovelluksella ilmenee edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä .