Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

Suosittelemme, että akkua ladataan vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana. Saat lisätietoja kohdasta Laitteen lataaminen.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, asennusopas auttaa sinua määrittämään perusasetukset, mukauttamaan laitetta ja kirjautumaan sisään joillekin tileille (esimerkiksi Google™-tilille).

Kun ostat laitteen, näytön peruspyyhkäisylukitus on jo määritetty siihen. Tämä tarkoittaa, että sinun on avattava näytön lukitus sipaisemalla näytössä ylös tai vasemmalle. Voit muuttaa suojausasetuksia myöhemmin ja lisätä muita näyttölukitustapoja.

Laitteen käynnistäminen

Lataa laite sen mukana toimitetulla USB Type-C -kaapelilla. Suosittelemme, että lataat akkua vähintään 30 minuuttia, ennen kuin kytket laitteen virran päälle ensimmäisen kerran.

1. Paina virtapainiketta Virtakuvake, kunnes laite värisee.
    2. Anna SIM-kortin PIN-koodi pyydettäessä ja napauta sitten Tekstin kirjoittamisen kuvake.
    3. Odota hetki, kun laite käynnistyy.

SIM-kortin ensimmäisen PIN-koodin toimittaa verkko-operaattorisi, mutta voit vaihtaa sen Asetukset-valikossa.

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta Virtakuvake jonkin aikaa, kunnes asetusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta asetusvalikossa Katkaise virta.

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.