Näytön asetukset

Voit muokata näytön kirkkautta, näyttökokoa, kuvanlaatua ja toimintaa. Voit esimerkiksi valita suuremman fontin tai näyttökoon lukemisen helpottamiseksi tai vaihtaa tilarivin kuvakkeita.

Jos haluat vaihtaa taustakuvaa ja teemaa, lue ohjeet kohdasta Tausta ja teemat. Jos haluat muokata sitä, minkä ajan kuluttua näyttö sammutetaan automaattisesti, lue ohjeet kohdasta Näytön sammuttaminen ja avaaminen.

Näyttöasetusten muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö.
    2. Napauta asetusta, jota haluat muokata.
    3. Voit muokata asetuksia liukusäätimien, valintaruutujen ja lisävalikkojen avulla.

Kirkkaus

Säädä kirkkaustasoa liukusäätimellä. Voit myös ottaa käyttöön Kirkkauden säätö -toiminnon, joka säätelee kirkkautta automaattisesti valaistusolosuhteiden mukaisesti.

Valkotasapaino

Muokkaa näytön valkotasapainoa liukusäätimillä. Jos haluat palauttaa oletusasetuksen, napauta Valikkokuvake.

Kuvien parantaminen

Voit parantaa laitteella katsottavien kuvien ja videoiden laatua. Esimerkiksi Super-vivid-tila tekee väreistä elävämpiä näytöllä.

Näytön kääntäminen

Voit määrittää, kääntyykö näyttö automaattisesti laitetta käännettäessä vai pysyykö näyttö aina pystysuuntaisena.

Näytönsäästäjä

Ota käyttöön näytönsäästäjä, joka näyttää värejä, valokuvia tai diaesityksen automaattisesti, kun laite on telakoituna, kun sitä ladataan tai kun näyttö on lepotilassa. Jos laitteella on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi määrittää omat näytönsäästäjäasetuksensa.