Sormenjälkien hallinta

Sormenjälkitoiminnot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

Sormenjälkien hallintatoiminto rekisteröi sormenjälkitiedot, joita voidaan käyttää lisäsuojauksena laitteen lukituksen avaamisessa tai ostosten todentamisessa. Voit rekisteröidä laitteeseesi enintään viisi sormenjälkeä.

Ennen kuin käytät sormenjälkitunnistinta, varmista, että tunnistin on puhdas ja ettei siinä ole näkyvää kosteutta.

Lukituksen avaaminen sormenjäljellä

Sormenjälkitoiminnot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

Voit avata laitteesi lukituksen nopeasti sormenjälkitunnistuksen avulla. Tämän toiminnon käyttö edellyttää, että rekisteröit ensin sormenjälkesi ja otat toiminnon käyttöön sormenjälkien hallintatoiminnossa.

Jos otat sormenjälkitunnistuksen käyttöön, varalukitustapana käytetään näyttölukituksen avauskuviota, PIN-koodia tai salasanaa. Jos valitset jonkin muun näyttölukitustyypin, kaikki sormenjälkiasetukset tyhjennetään.

Laitteen lukituksen avaaminen sormenjälkitunnistuksella

• Kun lukitusnäyttö on näkyvissä, voit avata lukituksen asettamalla sormenpääsi virtanäppäimelle niin, että laite pystyy lukemaan sormenjälkesi. Varmista, että käytät samaa sormea, jonka olet rekisteröinyt sormenjälkien hallintatoimintoon.

Jos näyttölukituksen avaaminen sormenjälkitunnistuksella epäonnistuu viisi kertaa peräkkäin, voit käyttää avauskuviota, PIN-koodia tai salasanaa varakeinona.

Sormenjäljen rekisteröinti ensimmäistä kertaa

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Napauta SEURAAVA. Anna avauskuvio, PIN-koodi tai salasana pyydettäessä.
    3. Napauta SEURAAVA ja rekisteröi sitten sormenjäljet näytön ohjeiden mukaan.

Kun rekisteröit sormenjälkeä ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään määrittämään myös näytön lukituksen avauskuvio, PIN-koodi tai salasana, jos et ole sitä vielä tehnyt.

Sormenjälkitunnistin on virtanäppäimessä, ei laitteen näytössä. Ennen kuin käytät sormenjälkitunnistinta, varmista, että tunnistin on puhdas ja ettei siinä ole näkyvää kosteutta.

Lisäsormenjälkien rekisteröiminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Vahvista avauskuvio, PIN-koodi tai salasana.
    3. Napauta Lisää sormenjälki ja noudata sitten näytön ohjeita.

Rekisteröidyn sormenjäljen poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Vahvista avauskuvio, PIN-koodi tai salasana.
    3. Napauta rekisteröityä sormenjälkeä ja napauta sitten POISTA > POISTA.

Rekisteröidyn sormenjäljen nimen vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Valitse luettelosta rekisteröity sormenjälki, anna sille uusi nimi ja napauta sitten OK.