Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjaimen tai tilaäänet. Voit ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin, joka minimoi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuudessa.

Äänentoiston parantaminen automaattisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla ClearAudio+ -liukusäädintä.

Ääniasetusten muokkaaminen manuaalisesti taajuuskorjaimella

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos ClearAudio+ on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    4. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita. Jos haluat valita jonkin valmiin asetuksen, napauta Musiikin taajuuskorjaimen kuvake, valitse haluamasi asetus ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puheluiden äänenlaatu ei muutu.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi dynaamisella normalisoinnilla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Dynaaminen normalisointi -liukusäädintä.