Värinkorjaus

Värikorjaus -asetuksella voi säätää värien näyttämistä. Tästä on apua värisokeille tai muutoin huonosti värejä näkeville käyttäjille.

Värinkorjauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > Värikorjaus.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kohdan Värikorjaus liukusäädintä.
    3. Napauta Korjaustila ja valitse sitten haluamasi väriherkkyys.

Värikorjaus on tällä hetkellä kokeellinen toiminto, joka saattaa vaikuttaa laitteen suorituskykyyn.