Valokuvien ja videoiden katselu

Arrow left Xperia XA1 Dual SIM – tuen yleiskatsaus

Albumisovelluksessa voit katsoa kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukossa.

Albumi-sovelluksen yleiskatsaus

Albumi ruudukkonäkymässä
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko napauttamalla Asetuskuvake
    2 Näytä valikkovaihtoehdot
    3 Katso valokuvista ja videoista koostuva diaesitys
    4 Avaa albumin aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    5 Näytä ryhmän kohteiden päiväys
    6 Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä
    7 Vieritä näyttöä ylös- tai alaspäin

Kuvien ja videoiden katsominen

1. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    2. Napauta kuvaa tai videota, jonka haluat katsoa. Napauta tarvittaessa Musiikin normaalin toiston kuvake.
    3. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.

Albumi-sovellus ei ehkä tue kaikkia tiedostomuotoja.

Voit määrittää näytön kääntymään automaattisesti laitteen mukana. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön ja poistaa sen käytöstä napauttamalla Asetukset > Näyttö > Laitteen kääntäminen .

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Valikkokuvake > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Videon katsominen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat katso, ja napauta sitä.
    2. Napauta Musiikin normaalin toiston kuvake.
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Musiikin pysäytyskuvake.

Eteen- ja taaksepäin siirtyminen videossa

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit siirtyä videossa taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.