Laitteen lukituksen avaaminen automaattisesti

Älylukitustoiminnolla voit määrittää laitteen siten, että sen lukitus avataan tietyissä tilanteissa, esimerkiksi silloin, kun se on muodostanut yhteyden Bluetooth-laitteeseen tai kun se on mukanasi.

Älylukitustoiminto on käytettävissä useimmilla markkina-alueilla ja useimmissa maissa.

Jos haluat lisätietoja älylukitustoiminnosta, siirry osoitteeseen http://support.google.com/ jaa tee haku hakusanoilla älylukitus (tai smart lock).

Älylukituksen käyttöönotto

1. Jos et ole määrittänyt näytön lukituksen avauskuviota, PIN-koodia tai salasanaa, tee se nyt.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Luotettavat tahot.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Älylukitus (Google) -liukusäädintä, jos se ei ole vielä käytössä.
    4. Napauta Paluunuolen kuvake.
    5. Etsi Älylukitus ja napauta sitä.
    6. Anna kuvio, PIN-koodi tai salasana. Sinun on annettava nämä tunnistetiedot aina, kun haluat muuttaa älylukitusasetuksia.
    7. Valitse älylukitustyyppi.