Kytkinkäyttö

Kytkinkäyttö -toiminnon ansiosta voit käyttää Xperia-laitettasi monien erilaisten kytkimien kanssa. Kytkin on laite, jolla lähetetään näppäinpainallussignaali Android-laitteeseesi. Tällaisista laitteista on apua käyttäjille, joilla on erilaisia fyysisiä rajoitteita. Saat lisätietoja Kytkinkäyttö -toiminnon käytöstä valitsemalla Asetukset > Esteettömyys > Kytkinkäyttö > ASETUKSET > Ohje ja palaute .

Kytkinkäytön käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > Kytkinkäyttö.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä. Napauta sitten OK.
    3. Noudata näytön ohjeita ja napauta sitten Valmis.