Tukisovellus

Tukisovelluksella voit etsiä laite- ja ohjelmistotietoja. Voit lukea tukiartikkeleita ja vianmääritysohjeita sekä käyttää hyödyllisiä sovelluksia, esimerkiksi laitteen testaussovellusta. Kun siirryt tukisivustoomme suoraan sovelluksesta, voit lukea käyttöoppaita, tietokanta-artikkeleita ja tuen keskustelupalstaa.

Tukisovelluksen yhteydenottovalikosta löydät tuen yhteystiedot myös silloin, kun laitteesi ei ole yhteydessä verkkoon.

Tukisovelluksen käyttö

• Etsi ja napauta Asetukset > Ohjekuvake.

Saat parasta mahdollista tukea, kun muodostat Internet-yhteyden käyttäessäsi tukisovellusta.