Käyttöönotto – yhden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Yhden SIM-kortin laitteessa voit käyttää yhtä SIM-korttia ja muistikorttia.

SIM-nanokortilla ja muistikortilla on omat paikkansa. Varmista, ettet sekoita kortteja toisiinsa.

Jos haluat tarkistaa, onko laitteesi yhden vai kahden SIM-kortin laite, siirry kohtaan Laitteen IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin tai muistikortin laitteesta.

SIM-nanokortin ja muistikortin asettaminen paikoilleen

SIM- ja muistikortin asettaminen paikoilleen

Älä leikkaa SIM-korttia irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM-kortin pidike ulos kynnellä.
    2. Aseta SIM-kortti pidikkeeseen kunnolla ja oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    3. Aseta muistikortti sille varattuun muistikorttipaikkaan oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    4. Työnnä pidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.