Kytkinkäyttö

Kytkinkäytön ansiosta voit käyttää Xperia™-laitettasi monien erilaisten kytkimien kanssa. Kytkin on laite, jolla lähetetään näppäinpainallussignaali Android-laitteeseesi. Tällaisista laitteista on apua käyttäjille, joilla on erilaisia fyysisiä rajoitteita. Saat lisätietoja apuvälinekäytöstä napauttamalla Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Kytkinkäyttö > ASETUKSET > Ohje ja palaute.

Kytkinkäytön käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Kytkinkäyttö.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä. Napauta sitten OK.