Puheluiden rajoittaminen

Voit estää kaikki saapuvat tai lähtevät puhelut tai tiettyyn luokkaan kuuluvat puhelut. Jos olet saanut PIN2-koodin operaattorilta, voit myös rajoittaa soitettavia puheluita kiinteiden valintanumeroiden (FDN) avulla. Jos liittymääsi kuuluu vastaajapalvelu, voit lähettää kaikki tietyn yhteyshenkilön saapuvat puhelut suoraan vastaajaan.

Note

Kaikki verkko-operaattorit eivät tue FDN-numeroita. Ota yhteyttä verkko-operaattoriin ja selvitä, tukeeko SIM-korttisi tai verkkopalvelusi tätä ominaisuutta.

Tietystä numerosta tulevien puheluiden ja viestien estäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony app dialer.
    2. Etsi ja napauta Icn sony key menu > Asetukset > Numeroiden esto > Lisää numero.
    3. Anna puhelinnumero, jonka haluat estää, ja napauta sitten ESTÄ. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta estetään.

Kiinteän valinnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Sallitut numerot.
    3. Jos haluat ottaa kiinteän valinnan käyttöön, valitse Aktivoi kiinteä valinta. Jos haluat poistaa kiinteän valinnan käytöstä, valitse Poista kiinteän valinnan aktivointi.
    4. Anna PIN2-koodi ja napauta OK.

Hyväksyttyjen puhelun vastaanottajien luettelon käyttäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Sallitut numerot > Sallitut numerot.

SIM-kortin PIN2-koodin vaihtaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Sallitut numerot > Vaihda PIN2-koodi.
    4. Anna vanhan SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    5. Anna uuden SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    6. Vahvista uusi PIN2-koodi ja napauta OK.

Tietyn yhteyshenkilön puheluiden siirtäminen suoraan vastaajaan

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app phonebook ja napauta sitä.
    3. Valitse haluamasi yhteystieto.
    4. Napauta Icn sony edit contact > Icn sony key menu.
    5. Valitse Kaikki puhelut vastaajaan -valintaruutu.
    6. Napauta TALLENNA.