account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Käynnissä olevat puhelut

    Käynnissä olevat puhelut

    1 Puhelun lopettaminen
    2 Toisen puhelun soittaminen
    3 Nykyisen puhelun asettaminen pitoon tai palauttaminen pidosta
    4 DTMF-numeroiden antaminen puhelun aikana
    5 Mikrofonin mykistäminen
    6 Virran kytkeminen kaiuttimeen

    Äänenvoimakkuuden säätäminen puhelun aikana

    • Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero