Suurennusele

Suurennuseleellä voit lähentää näytön osia napauttamalla jotakin kosketusnäytön aluetta kolme kertaa peräkkäin.

Suurennuseleen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Suurennusele.
    3. Napauta kohdan Suurennusele liukusäädintä.

Alueen suurentaminen ja panorointi näytössä

1. Varmista, että Suurennusele on käytössä.
    2. Jos haluat suurentaa alueen tilapäisesti, napauta sitä kolme kertaa.
    3. Voit siirtää aluetta vetämällä vähintään kahdella sormella.
    4. Voit poistua zoomaustilasta napauttamalla aluetta uudestaan kolme kertaa.

Tip

Joissain sovelluksissa voit myös zoomata nipistyseleellä.