Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjain ja surround-ääni. Voit ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin minimoidaksesi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuudessa. Lisäksi, kun käytät langallisia kuulokkeita, voit parantaa pakattujen musiikkitiedostojen äänenlaadun lähelle hifi-tasoa.

Äänentoiston parantaminen automaattisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan ClearAudio+-liukusäädintä.

Ääniasetusten muokkaaminen manuaalisesti

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    3. Jos ClearAudio+ on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    4. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    5. Muokkaa ääniä vetämällä taajuusaluepainikkeita ylös tai alas.

Tip

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puheluiden äänenlaatu ei muutu.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi dynaamisella normalisoinnilla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Dynaaminen normalisointi -liukusäädintä.