Taustakuva ja teemat

Laitteessasi on oletustaustakuva, mutta voit määrittää aloitusnäytön ja lukitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja teemoilla, joissa on eri värejä ja kuvioita.

Voit käyttää taustakuvaa ilman, että se vaikuttaa muihin aloitus- tai lukitusnäytön elementteihin. Elävät taustakuvat lisäävät visuaalisia tehosteita kosketusnäyttöön: näyttö muuttuu dynaamisesti, kun käytät laitetta.

Teemat voivat sisältää taustakuvia, näytönsäästäjiä, otsikkopalkkeja ja äänitehosteita, jotka luovat laitteellesi ainutlaatuisen käyttötuntuman.

Taustakuvan vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sen mitä tahansa tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
  2. Napauta Taustakuvat ja valitse haluamasi asetus.

Tip

Voit myös vaihtaa laitteesi lukitusnäytön taustakuvaa tai määrittää saman taustakuvan aloitus- ja lukitusnäytölle. Toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja napauta sitten Albumi. Napauta haluamaasi kuvaa ja valitse haluamasi asetus.

Teeman määrittäminen

1. Napauta näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
  2. Napauta Teemat.
  3. Valitse haluamasi asetus:
    • Jos käyttää olemassa olevaa teemaa, valitse haluamasi ja napauta sitten OTA TEEMA KÄYTTÖÖN.
    • Jos haluat ladata uuden teeman, napauta HANKI LISÄÄ TEEMOJA.

Note

Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.