Matkapuhelinverkkojen valitseminen

Laitteesi tukee jopa kolmen eri verkon käyttöä samanaikaisesti. Voit valita jonkin seuraavista verkkotilojen yhdistelmistä:

• yksi WCDMA-verkko
    • yksi GSM-verkko
    • yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko
    • yksi LTE-verkko, yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko.

Laite vaihtaa matkapuhelinverkkoja automaattisesti riippuen siitä, mitkä matkapuhelinverkot ovat käytettävissä eri alueilla. Voit myös säätää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä, esimerkiksi WCDMA- tai GSM-verkkoa. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, tämä koskee molempia SIM-kortteja.

Tilarivin tilakuvakkeet vaihtelevat sen mukaan, millaiseen verkkoon olet muodostanut yhteyden. Eri tilakuvakkeet on kuvattu kohdassa Tilakuvakkeet.

Verkkotilan valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Matkapuhelinverkot.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Ensisijainen verkko ja valitse verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Matkapuhelinverkot.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Verkko-operaattorit > Verkkohaku.
    4. Valitse verkko.

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Verkon automaattivalinnan käyttöön ottaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Matkapuhelinverkot.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Verkko-operaattorit > Automaattinen.