Kieliasetukset

Voit valita laitteen oletuskielen ja vaihtaa sitä myöhemmin. Voit myös vaihtaa tekstin kirjoituskielen.

Kielen vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttötapa > Kielet.
  2. Jos haluat vaihtaa kieltä, vedä ja pudota haluamasi kieli luettelon alkuun. Jos haluamaasi kieltä ei näy luettelossa, voit lisätä sen napauttamalla .

Jos valitset väärän kielen etkä voi lukea valikkotekstejä, etsi ja napauta > . Valitse sitten kohdan vieressä oleva tekstikohta ja valitse avautuvan valikon ensimmäinen kohta. Tämän jälkeen voit valita haluamasi kielen.