Monoäänet

Kun valitset Monoääni -asetuksen, sekä vasen että oikea kaiutin toistavat samoja ääniä. Monoäänten käyttö stereoäänten asemesta voi olla tarpeen turvallisuussyistä tai joillekin kuulovammoista kärsiville käyttäjille. Se voi olla tarpeen myös esimerkiksi silloin, kun haluat kuulla ympäristön äänet tarkasti.

Monoäänten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys.
  2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kohdan Monoääni liukusäädintä.