Puheluiden soittaminen

Voit soittaa puhelun valitsemalla numeron manuaalisesti tai etsimällä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Voit soittaa videopuhelun laitteeseen sisältyvällä Hangouts-videokeskustelusovelluksella.

Kahden SIM-kortin käyttäjät voivat määrittää SIM-oletuskortin puheluita varten tai valita SIM-kortin aina soittaessaan puhelun. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Puhelut . Valitse sitten haluamasi asetus.

Puheluiden soittamisen yleiskuvaus

Puheluiden soittaminen

1 Takaisin puhelulokiin
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta .

Puhelinnumeron valinta

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    3. Anna puhelinnumero ja napauta .
    4. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Puhelun soittaminen Smart Dial -toiminnon avulla

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    3. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    4. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Etsi ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    3. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    4. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten .
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Puhelu.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse haluamasi asetus.

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.