Kirjoitusikkunan yleiskatsaus

1 Kynän värin vaihtaminen
    2 Piirtäminen tai kirjoittaminen
    3 Valokuvan tai kuvan lisääminen
    4 Zoomaus
    5 Edellisen toiminnon kumoaminen
    6 Kumotun toiminnon suorittaminen uudelleen
    7 Muistion tallentaminen
    8 Muistion hylkääminen
    9 Pyyhekumin käyttäminen
    10 Kynän tai pyyhekumin leveyden muokkaaminen

Muistion luominen käsikirjoituksella

1. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus pyyhkäisemällä näytössä.
    2. Etsi ja napauta Lisäyskuvake > Muokkaa yhteystietoa -kuvake.
    3. Luo muistio ja napauta Tallenna. Luotu muistio lisätään Board-sovellukseen.

Videomuistion luominen

1. Varmista, että projektori on aseteltu siten, että se näyttö heijastetaan seinälle. Tällä tavoin kameran linssi osoittaa sinua kohti.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus pyyhkäisemällä näytössä. Napauta Lisäyskuvake > Videon tallentamisen kuvake.
    3. Aloita tallentaminen napauttamalla Tallennuksen aloittamisen kuvake. Keskeytä toistaminen napauttamalla Videon pysäyttämisen kuvake.
    4. Lopeta tallentaminen napauttamalla Videon tallennuksen lopetuskuvake.

Muistiossa zoomaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus pyyhkäisemällä näytössä.
    2. Napauta .
    3. Napauta muistiota pitkään ja lähennä tai loitonna näkymää nipistämällä.

Muistion siirtäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus pyyhkäisemällä näytössä.
    2. Napauta .
    3. Napauta muistiota pitkään ja vedä se sitten haluamaasi kohtaan.

Muistion poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus pyyhkäisemällä näytössä. Etsi kuva tai video, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta Poistokuvake.
    3. Napauta poistettavassa muistiossa Poistokuvake.

Board-sovelluksen tietojen varmuuskopiointi SD-kortille

1. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus sipaisemalla näytössä.
    2. Etsi , napauta sitä ja napauta sitten Valikkokuvake.
    3. Valitse Varmuuskopioi muistiot ja napauta sitten Varmuuskopioi.

Board-sovelluksen tietojen palauttaminen SD-kortilta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja avaa Board-sovellus sipaisemalla näytössä.
    2. Etsi , napauta sitä ja napauta sitten Valikkokuvake.
    3. Valitse Palauta muistiot ja napauta sitten Palauta.