account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Sään ja kellon asetukset

    Kun käynnistät laitteesi ensimmäistä kertaa tai olet offline-tilassa, näet aloitusnäytössä vain perussäätiedot ja kellonajan. Kun muodostat yhteyden Intenetiin, voit valita muitakin asetuksia, esimerkiksi lämpötilan, kosteuden, UV-indeksin ja kellotyylin.

    Sään ja kellon asetukset
    1 Säätiedot
    2 Kello
    3 Määritä napauttamalla

    Säätietojen määrittäminen ensimmäistä kertaa

    1. Napauta aloitusnäytössä Määritä napauttamalla.
    2. Napauta toimintoa, jonka haluat määrittää, ja valitse sitten haluamasi asetus.

    Kellon näyttötavan määrittäminen

    1. Napauta aloitusnäytössä Määritä napauttamalla.
    2. Napauta Kellotyyli ja valitse haluamasi näyttötapa.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero