Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

On tärkeää, että lataat laitteesi sen mukana toimitetulla USB Type-C -laturilla. Muut laturit voivat aiheuttaa vaurioita tai toimia väärin. Saat lisätietoja kohdasta Laitteen lataaminen.

Laturin liittäminen

Laitteen lataaminen
    1. Avaa virtaliitännän kansi.
    2. Yhdistä laturi latausporttiin kuvan osoittamalla tavalla.
    3. Kiinnitä kansi takaisin paikoilleen varovasti.
    4. Liitä laturi pistorasiaan. Virtaliitännän vieressä oleva latausmerkkivalo palaa hetken.

Laitteen käynnistäminen

Laitteen käynnistäminen
    1. Aseta laite puhtaalle tasaiselle pinnalle. Tarkista, että laitteen edessä tai sen ja heijastusalueen välillä ei ole esteitä.
    2. Irrota projektioaukon suojakalvo.
    3. Paina virtapainiketta, kunnes äänenvoimakkuuspainikkeiden valot syttyvät. Heijastus aloitetaan noin 30 sekunnin kuluttua laitteen käynnistämisestä.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, asennusopas auttaa sinua määrittämään perusasetukset, mukauttamaan laitetta ja kirjautumaan sisään joillekin tileille (esimerkiksi Google™-tilille).

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta pitkään, kunnes asetusvalikko avautuu.
    2. Napauta asetusvalikossa Katkaise virta.

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.