Sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen

Sähköpostin Saapuneet-kansion yleiskatsaus
    1 Avaa valikko sekä kaikkien sähköpostitilien ja kansioiden luettelo
    2 Lajittele sähköpostit
    3 Hae sähköpostiviestejä
    4 Käytä muita asetuksia
    5 Kirjoita sähköpostiviesti
    6 Luettelo sähköpostiviesteistä

Uusien sähköpostiviestien lataaminen

• Kun sähköpostin Saapuneet-kansio on auki, pyyhkäise viestiluetteloa alaspäin.

Varmista ennen uusien sähköpostiviestien lataamista, että sinulla on toimiva datayhteys.

Sähköpostiviestien lukeminen

1. Etsi Sähköpostikuvake ja napauta sitä.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Asetuskuvake > Lajittele sähköpostit -kuvake ja valitse sitten haluamasi tili. Jos haluat tarkistaa kaikki sähköpostitilit kerralla, napauta Asetuskuvake > Lajittele sähköpostit -kuvake ja valitse Yhdistetty Saapuneet.
    3. Selaa ylös- tai alaspäin sähköpostin Saapuneet-kansiossa ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.

Sähköpostiviestin luominen ja lähettäminen

1. Etsi Sähköpostikuvake ja napauta sitä.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Asetuskuvake > Lajittele sähköpostit -kuvake ja valitse sitten tili, jolta haluat sähköpostin lähettää.
    3. Napauta Uuden viestin kirjoittamisen kuvake ja anna sitten vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    4. Kirjoita sähköpostin aihe ja viesti. Napauta sitten Lähetä viesti -kuvake

Sähköpostiviestiin vastaaminen

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta viesti, johon haluat vastata, ja napauta VASTAA tai VASTAA KAIKILLE.
    2. Kirjoita vastaus ja napauta Lähetä viesti -kuvake.

Sähköpostiviestin lähettäminen edelleen

1. Etsi edelleen lähetettävä viesti sähköpostin Saapuneet-kansiosta, napauta sitä ja napauta sitten LÄHETÄ EDELLEEN.
    2. Kirjoita vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    3. Kirjoita viestin teksti ja napauta Lähetä viesti -kuvake.

Sähköpostiviestin liitteen lukeminen tai tallentaminen

1. Paikanna sähköpostiviesti, joka sisältää liitteen, jonka haluat lukea, ja napauta sitä. Liitteitä sisältävät sähköpostiviestit on merkitty tunnisteella Lisää liite -kuvake.
    2. Kun sähköpostiviesti avautuu, etsi liite sähköpostin leipätekstistä ja napauta sen vieressä Tallenna tai NÄYTÄ.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen tallentaminen yhteystietoihin

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta haluamasi viesti ja napauta sitä.
    2. Napauta lähettäjän nimeä ja napauta sitten Lisää yhteystietoihin > OK.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa tarvittaessa yhteystiedon tietoja ja napauta Tallenna.