Heijastustilat

Voit heijastaa joko pöydälle tai seinälle Kun heijastat pöydälle, voit hyödyntää kaikkia kosketusnäyttötoimintoja, kun taas seinälle heijastaminen sopii multimediasisällön käyttöön, esimerkiksi elokuvien katsomiseen. Jos käytät pystysuuntaista sovellusta, voit vaihtaa heijastustilan suuntaa.

Jos projektori kuumenee liikaa, laitteen Aloitusnäyttö avautuu ja sen oikeassa yläkulmassa näytetään varoitus. Kun projektori kuumenee liikaa, se sammuu automaattisesti.

Kosketusnäytössä siirtyminen

Pöydälle heijastaminen
    • Voit siirtyä heijastetussa näytössä sormesi avulla.
    Heijastetun kuvan koko on 23 tuumaa.

Laite pysäyttää heijastamisen automaattisesti, jos sitä liikutetaan tai siirretään sen aikana.

Käynnistysanimaation heijastuspaikan valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Käynnistysanimaatio.
    2. Valitse asetus.

Seinälle heijastaminen

Seinälle heijastaminen

1. Aseta laite suoraan seinää kohti oikeassa suunnassa kuvan osoittamalla tavalla. Varmista, että laitteen ja heijastusalueen välillä ei ole esteitä.
    2. Jos haluat suurentaa tai pienentää heijastusaluetta, siirrä laitetta kauemmas seinästä tai lähemmäs seinää kuvan osoittamalla tavalla. Heijastetun kuvan koko riippuu etäisyydestä seinään:
      • 0 cm: 23 tuumaa
      • Noin 9 cm: 40 tuumaa
      • Noin 18 cm: 60 tuumaa
      • Noin 28 cm: 80 tuumaa

Kosketustoiminnot ovat käytettävissä vain, kun laite on tasaisella pinnalla tai suoraan pystysuoraan tasoa vasten.

Kosketustoiminnot eivät toimi oikein, jos

• laite on asetettu heijastavalla tai kirkkaalle pinnalle tai suoraan auringonvaloon
    • sinulla on heijastavia koruja, tummaa kynsilakkaa tai glitter-kynsilakkaa.

Näytön himmentäminen, kun laite on nostettuna

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Himmennä näyttö, kun laitetta nostetaan -kytkintä.

Heijastussuunnan vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Sovellusten pystysuunta.
    2. Valitse haluamasi suunta-asetus.

Koska muiden ohjelmistovalmistajien tablet-laitetuki on rajoitettua, Xperia Touch ei voi tukea vaakanäkymää joissain sovelluksissa.