Ilmoitukset

Ilmoitukset sisältävät tietoja tapahtumista, kuten uusista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista, sekä käynnissä olevista toimista, kuten tiedostolatauksista. Ilmoituksia on näkyvissä seuraavissa paikoissa:
    • tilarivi
    • ilmoituspaneeli
    • lukitusnäyttö
    • sovelluskuvake.

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin tai kaksoisnapauttamalla sitä.
    2. Voit sulkea ilmoituspaneelin vetämällä tai pyyhkäisemällä paneelia ylöspäin.

Kun olet avannut ilmoituspaneelin, voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin uudelleen.

Ilmoituksen käsitteleminen ilmoituspaneelissa

• Napauta ilmoitusta.

Voit vastata keskusteluviesteihin ja sähköposteihin suoraan ilmoituspaneelissa.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Pyyhkäise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Kaikkia ilmoituksia ei voi ohittaa.

Jos haluat muokata ilmoitusten asetuksia, vedä ilmoitus hitaasti oikealle tai vasemmalle ja napauta sitten Asetuskuvake.

Ilmoituksen laajentaminen ilmoituspaneelissa

• Voit laajentaa ilmoituksen ja lukea siitä tarkempia tietoja avaamatta sovellusta. Voit tehdä tämän vetämällä ilmoitusta alaspäin.

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta Poista kaikki.

Ilmoituksen käsitteleminen lukitusnäytössä

• Kaksoisnapauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen lukitusnäytössä

• Pyyhkäise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Ilmoituksen laajentaminen lukitusnäytössä

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten asetukset

Älä näytä ilmoituksia lainkaan.
    Lukitusnäytössä ei näytetä ilmoituksia.
    Näytä ilmoitusten koko sisältö.
    Kaikki ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Kun tämä asetus on käytössä, muista, että kaikki sisältö (mukaan lukien saapuvien sähköpostien ja keskusteluiden sisältö) on näkyvissä lukitusnäytössä, ellet määritä asiaankuuluville sovelluksille asetusta Piilota arkaluontoinen sisältö valikossa Sovellukset ja ilmoitukset .
    Piilota henkilökohtainen ilmoitussisältö.
    Näyttö on lukittava PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla, jotta tämä asetus on käytettävissä. Lukitusnäyttöön tulee ilmoitus Sisältö piilotettu , kun arkaluonteisia ilmoituksia saapuu. Saat ilmoituksen esimerkiksi sähköpostista tai keskusteluviestistä, mutta sen sisältö ei tule näkyviin lukitusnäyttöön.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitusten määrittäminen.
    2. Napauta Näytä ilmoitukset.
    3. Valitse asetus.

Voit pitää ilmoitukset lukitusnäytössä, kunnes ohitat ne pyyhkäisemällä. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta Pidä ilmoitukset -liukusäädintä kohdassa Ilmoitukset .

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

Estä kaikki
    Et saa koskaan ilmoituksia valitulta sovellukselta.
    Äänet poissa käytöstä
    Estä ääni- ja näyttöilmoitukset.
    Vain tärkeät keskeytykset
    Saat tämän sovelluksen ilmoituksia myös silloin, kun Älä häiritse -asetuksena on vain ensisijaiset ilmoitukset salliva asetus.

Voit määrittää ilmoituskanavia, joilla voit luokitella ilmoitustasoja. Voit vaihtaa ilmoitusluokkaa painamalla ilmoitusta pitkään.

Sovelluksen ilmoitustason määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Sovelluksen tiedot.
    2. Valitse haluamasi sovellus ja napauta sitten Sovellusilmoitukset.
    3. Muokkaa ilmoitusasetuksia haluamallasi tavalla liukusäätimien avulla.

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta, kun liität laitteen laturiin.

Ilmoitusten merkkivalo