Siirtyminen sovelluksissa

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen siirtymispainikkeilla ja viimeaikaisten sovellusten ikkunassa. Näin voit helposti siirtyä kaikkien hiljattain käytettyjen sovellusten välillä. Siirtymispainikkeita ovat paluupainike, aloitusnäyttöpainike ja viimeisimpien sovellusten painike. Voit myös avata näytölle kaksi sovellusta samaan aikaan jaetun näytön tilaan, jos sovellukset tukevat moni-ikkunakäyttöä. Jotkut sovellukset suljetaan, kun poistut painamalla aloitusnäyttöpainiketta Aloitusnäyttökuvake, kun taas toiset sovellukset keskeytetään tai ne jatkavat toimintaansa taustalla. Jos sovellus keskeytetään tai toimii taustalla, voit jatkaa siitä, mihin jäit, kun seuraavan kerran avaat sovelluksen.

Yleiskatsaus sovelluksissa siirtymiseen

Yleiskatsaus sovelluksissa siirtymiseen

1 Tyhjennä kaikki: tätä napauttamalla voit sulkea kaikki äskettäin käytetyt sovellukset
    2 Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna: tätä napauttamalla voit avata jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    3 Viimeksi käytettyjen sovellusten painike: tätä napauttamalla voit avata viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan ja Suosikit-palkin
    4 Aloitusnäyttönäppäin: tätä napauttamalla voit palata aloitusnäyttöön
    5 Paluunäppäin: tätä napauttamalla voit siirtyä takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulkea sovelluksen

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan avaaminen

• Paina Viimeisimpien sovellusten kuvake .

Siirtyminen nopeasti johonkin viimeksi käytettyyn sovellukseen

• Paina nopeasti kahdesti painiketta Viimeisimpien sovellusten kuvake .

Kaikkien äskettäin käytettyjen sovellusten sulkeminen

• Paina Viimeisimpien sovellusten kuvake ja napauta sitten Poista kaikki.

Valikon avaaminen sovelluksessa

• Napauta sovelluksessa Valikkokuvake.

Kaikissa sovelluksissa ei ole käytettävissä valikkoa.

Jaetun näytön tila

Jaetun näytön tilassa voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi pitää samaan aikaan auki sähköpostia ja selainta.

1 Sovellus 1 vasemmassa ikkunassa
    2 Jaetun näytön erotin – voit muokata ikkunoiden koko vetämällä
    3 Sovellus 2 oikeassa ikkunassa
    4 Jaetun näytön painike: voit valita jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    5 Aloitusnäyttönäppäin – palaa aloitusnäyttöön
    6 Paluunäppäin – siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Kaikki sovellukset eivät tue jaetun näytön tilaa.

Jaetun näytön tilan käyttäminen

1. Varmista, että kaksi sovellusta, joita haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ovat auki ja käynnissä taustalla.
    2. Avaa sovellus, jota haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ja napauta sitten pitkään Viimeisimpien sovellusten kuvake -painiketta Sovellus määritetään jaetun näytön ensimmäiseen osaan.
    3. Valitse toinen haluamasi sovellus pikkukuvaluettelosta.
    4. Jos haluat muokata jaetun näytön ikkunoiden kokoa, vedän näytön keskellä olevaa erotinta.
    5. Kun haluat poistua jaetun näytön tilasta, napauta Jaetun näytön kuvake-kohtaa pitkään, kun jaetun näytön osat ovat näkyvissä.