Musiikin kuunteleminen

Musiikki-sovelluksella voit kuunnella suosikkimusiikkiasi sekä äänikirjoja.

Musiikkisoittimen yleiskatsaus

Musiikkisoittimen yleiskatsaus

1 Pienennä koko näytön soitin
    2 Hae kaikkia laitteeseen tallennettuja kappaleita
    3 Näytä toistojono
    4 Näytä valikkovaihtoehdot
    5 Kansikuva (jos saatavilla)
    6 Tallenna kappale suosikiksi tai poista se suosikeista
    7 Parhaillaan soivan kappaleen kulunut aika
    8 Lisää kappale soittolistaan
    9 Edistymisilmaisin – siirry eteen- tai taaksepäin vetämällä tai napauttamalla viivaa
    10 Parhaillaan soivan kappaleen kokonaispituus
    11 Toista nykyinen kappale tai toistojonon kaikki kappaleet uudelleen
    12 Voit siirtyä toistojonon seuraavaan kappaleeseen napauttamalla, pitkällä napautuksella voit siirtyä eteenpäin nykyisessä kappaleessa
    13 Toista tai keskeytä kappale
    14 Siirry toistojonon edelliseen kappaleeseen napauttamalla, pitkällä napautuksella voit siirtyä taaksepäin nykyisessä kappaleessa
    15 Toista toistojonon kappaleita satunnaistoistolla

Musiikin aloitusnäyttö

Musiikin aloitusnäyttö

1 Avaa Musiikki-valikko napauttamalla Asetuskuvake.
    2 Näet sisältöä vierittämällä näyttöä ylös- tai alaspäin.
    3 Aloita toistojonon kappaleiden toistaminen napauttamalla.
    4 Toista kaikki kappaleet satunnaistoistotilassa.
    5 Siirry musiikkisoittimen näyttöön.

Kappaleen toistaminen Musiikki-sovelluksella

1. Etsi Musiikkikuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake.
    3. Valitse musiikkiluokka.
    4. Toista kappale napauttamalla sitä.

Et välttämättä voi kuunnella tekijänoikeussuojattuja kohteita. Varmista, että sinulla on tarvittavat oikeudet käytettävään sisältöön.

Kappaleeseen liittyvien tietojen haku verkosta

• Kun kappale soi Musiikki-sovelluksessa, napauta kansikuvaa soittimen näytössä ja napauta sitten Lisätietoja.

Kappaleeseen liittyviä verkkoresursseja voivat olla esimerkiksi YouTube™-videot, sanoitukset sekä esittäjien Wikipedia-tiedot.

Musiikkitietojen muokkaaminen ja albumikuvitusten lataaminen

1. Kun kappale soi Musiikki-sovelluksessa, napauta kansikuvaa soittimen näytössä ja napauta sitten Muokkaa musiikkitietoja.
    2. Muokkaa tietoja haluamallasi tavalla.
    3. Jos haluat määrittää tai ladata albumikuvituksen, napauta Muokkaa yhteystietoa -kuvake ja valitse sitten haluamasi asetus.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Voit myös määrittää albumikuvitukset automaattisesti ladattaviksi. Voit tehdä tämän asetusten Musiikki-valikossa.

Äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.

Musiikki-sovelluksen pienentäminen

• Kun kappale soi, avaa Aloitusnäyttö painamalla Aloitusnäyttökuvake. Musiikki-sovellus jää soimaan taustalle.

Musiikki-sovelluksen avaaminen sen soidessa taustalla

• Kun kappale soi taustalla, vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Musiikki-ilmoitusta.
    • Voit myös etsiä kohdan Musiikkikuvake ja napauttaa sitä.