Sovellusten lataaminen Play Store sta

Play Store on Googlen virallinen verkkokauppa, josta voit ladata sovelluksia, pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Siellä on sekä maksullisia että maksuttomia sovelluksia. Varmista ennen Play Store sta lataamista, että sinulla on toimiva Internet-yhteys. Suosittelemme ‎Wi-Fi -yhteyttä datatiedonsiirrosta mahdollisesti koituvien maksujen välttämiseksi. Lisätietoja on kohdassa Laitteen päivittäminen.

Play Store n käyttöön vaaditaan Google-tili. Play Store ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Sovelluksen lataaminen Play Store sta

1. Etsi Play Storen kuvake ja napauta sitä.
    2. Etsi luokkia selaamalla tai hakutoiminnolla kohde, jonka haluat ladata.
    3. Jos haluat nähdä kohteen lisätiedot, napauta sitä. Viimeistele asennus heijastetun näytön ohjeiden mukaisesti.

Joidenkin sovellusten täytyy ehkä käyttää laitteen tietoja, asetuksia ja eri toimintoja, jotta ne voivat toimia oikein. Asenna vain sellaiset sovellukset ja myönnä oikeuksia vain sellaisille sovelluksille, joihin luotat.

Voit tarkistaa ladatuille sovelluksille myönnetyt oikeudet napauttamalla Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Sovelluksen tiedot ja napauttamalla sitten haluamaasi sovellusta.