Laitteen käyttäminen

Suosittelemme, että pidät laitteen aina kytkettynä virtalähteeseen sen mukana toimitetulla USB Type-C -kaapelilla. Voit irrottaa virtakaapelin, jos sinun täytyy esimerkiksi siirtää laitetta. Laitteessa on akku, jonka virta riittää täyteen ladattuna tunnin käyttöön.

Laitteessa on kiinteä ladattava akku. Akun saa vaihtaa vain valtuutettu Sony-korjauskeskus. Älä yritä itse avata tai purkaa laitetta. Avaamalla laitteen saatat aiheuttaa vaurioita, jotka mitätöivät takuun.

Laitteen lataaminen

Laitteen lataaminen

1. Avaa virtaliitännän kansi.
    2. Yhdistä laturi latausporttiin kuvan osoittamalla tavalla.
    3. Kiinnitä kansi takaisin paikoilleen varovasti.
    4. Liitä laturi pistorasiaan. Virtaliitännän vieressä oleva latausmerkkivalo syttyy.

On tärkeää, että lataat laitettasi USB Type-C -laturilla, joka toimitetaan laitteen mukana, sillä erityyppiset USB-laturit voivat vahingoittaa laitettasi tai ne eivät ehkä toimi oikein.

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin merkkivalo syttyy ja latauskuvake tulee näkyviin.