Taustakuva ja teemat

Laitteessasi on oletustaustakuva, mutta voit määrittää aloitusnäytön ja lukitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja teemoilla, joissa on eri värejä ja kuvioita.

Voit käyttää taustakuvaa ilman, että se vaikuttaa muihin aloitus- tai lukitusnäytön elementteihin. Elävät taustakuvat lisäävät visuaalisia tehosteita kosketusnäyttöön: näyttö muuttuu dynaamisesti, kun käytät laitetta.

Teemat voivat sisältää taustakuvia, näytönsäästäjiä, otsikkopalkkeja ja äänitehosteita, jotka luovat laitteellesi ainutlaatuisen käyttötuntuman.

Taustakuvan vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sen mitä tahansa tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta Taustakuvat ja valitse haluamasi asetus.

Voit käyttää taustakuvana myös ottamaasi kuvaa. Älä valitse taustakuvaa annetuista vaihtoehdoista, vaan napauta Valokuvat . Valitse haluamasi kuva ja napauta sitten VALITSE > KÄYTÄ .