Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet sovellukset ja käyttäjän lataamat sovellukset.

Sovellusnäyttö

Sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta aloitusnäytössä Sovellusalueen kuvake.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Suositeltujen sovellusten luettelon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Napauta aloitusnäytön tyhjää kohtaa ja napauta sitten Aloitusnäytön asetusten kuvake.
    2. Napauta Sovellussuositukset-liukusäädintä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellunsnäytössä haluamasi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Hae tai sipaise alaspäin sovellusnäytössä tai aloitusnäytössä.
    2. Anna haettavan sovelluksen nimi.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Valikkokuvake.
    2. Napauta Lajittele sovellukset ja valitse vaihtoehto.

Sovelluksen pikakuvakkeen lisääminen aloitusnäyttöön

1. Napauta sovelluskuvaketta pitkään sovellusnäytössä, kunnes se valitaan, ja vedä kuvake näytön yläosaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja nosta sitten sormesi.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Valikkokuvake.
    2. Varmista, että Oma järjestys -asetus on valittuna kohdassa Lajittele sovellukset.
    3. Napauta sovellusta pitkään, kunnes se valitaan, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.