Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen

Voit lisätä, muokata ja poistaa laitteen yhteystietoja. Voit räätälöidä yhteystietoja lisäämällä niille kuvia. Voit myös muokata omia yhteystietojasi.

Yhteystiedon lisääminen

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Lisää uusi yhteystieto -kuvake.
    3. Jos olet lisäämässä yhteystietoja ensimmäistä kertaa ja sinulla on useita tilejä laitteeseesi synkronoituna, valitse haluamasi tili. Tästä tulee oletustili, jolle yhteystiedot tallennetaan. Myöhemmin voit valita yhteystiedon tallennussijainnin napauttamalla Lisää uusi yhteystieto -kuvake > Tallennetaan tilille.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Jos haluat vaihtaa yhteystietojen oletustallennussijaintia, napauta Asetuskuvake ja valitse uusi tili. Jos haluat tallentaa yhteystiedot vain laitteeseesi, voit napauttaa Puhelimen yhteystieto . Jos haluat siirtää olemassa olevan yhteystiedon toiselle tilille, sinun täytyy luoda se uudelleen ja tallentaa se haluamallesi tilille.

Jos lisäät plusmerkin ja maatunnuksen yhteyshenkilön puhelinnumeron eteen, numeroa ei tarvitse muokata, kun myöhemmin soitat puheluita ulkomailla.

Yhteystiedon muokkaaminen

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Muokkaa yhteystietoa -kuvake.
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Jotkut synkronointipalvelut eivät salli yhteystietojen muokkaamista.

Yhteystiedon kuvan lisääminen tai poistaminen

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Muokkaa yhteystietoa -kuvake.
    3. Napauta Normaalin kameratilan kuvake ja valitse asetus.
    4. Kun kuva on päivitetty, napauta Tallenna.

Voit myös lisätä kuvan yhteystiedolle suoraan Albumi -sovelluksesta. Jos haluat lisätä verkkotilille tallennetun kuvan, sinun täytyy ladata kuva ensin.

Yhteystietojen poistaminen

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta poistettavaa yhteystietoa pitkään.
    3. Napauta Poistokuvake ja napauta sitten POISTA.
    4. Jos haluat poistaa yhteystietoja, valitse haluamiesi yhteystietojen valintaruudut.
    5. Napauta Poistokuvake ja napauta sitten POISTA.

Omien yhteystietojen muokkaaminen

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake > Omat tiedot.
    3. Napauta Muokkaa yhteystietoa -kuvake ja anna sitten uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.