Tietoja tästä käyttöoppaasta

Tämä käyttöopas ( Xperia Touch ) koskee ohjelmistoversiota Android™ 8.0 . Jos et ole varma, mikä ohjelmistoversio laitteessasi on, voit tarkistaa sen Asetukset-valikosta.

Järjestelmä- ja sovelluspäivitysten myötä laitteesi toiminnot ja ominaisuudet saattavat poiketa tässä käyttöoppaassa kuvatuista. Päivitys ei välttämättä vaikuta Android-versioon. Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa Puhelimen päivittäminen.

Laitteen nykyisen ohjelmistoversion ja mallinumeron tarkistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Tietoja laitteesta.
    2. Näet laitteen nykyisen ohjelmistoversion kohdasta Ohjelmistoversion numero . Näet laitteen nykyisen mallinumeron kohdasta Malli .