Laitteen päivittäminen

Päivitä laitteessa oleva ohjelmisto, jotta saat uusimmat toiminnot, parannukset ja virheenkorjaukset ja varmistat optimaalisen suorituskyvyn. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, Icn sony stat notify system update tulee näkyviin tilariville. Voit myös tarkistaa uudet päivitykset manuaalisesti.

Helpoin tapa asentaa ohjelmistopäivitys on tehdä se langattomasti laitteesta. Joitakin päivityksiä ei kuitenkaan voi ladata langattomasti. PC Companion -sovellus on sitten asennettava PC-tietokoneeseen tai Sony Bridge for Mac -sovellus Apple® Mac® -tietokoneeseen.

Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa ohjelmistopäivitys.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit päivittää laitteen.

Note

Jos tallennustilaa ei ole jäljellä riittävästi, päivitykset saatetaan estää. Varmista, että tallennustilaa on riittävästi, ennen kuin yrität päivitystä.

Uuden ohjelmiston saatavuuden tarkistaminen

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään käyttäjänä.
  2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
  3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmistopäivitys.

Note

Jos uutta ohjelmistoa ei ole saatavilla, saattaa olla, että laitteessasi ei ole riittävästi vapaata muistia. Jos Xperia™-laitteessasi on alle 500 Mt vapaata sisäistä muistia (laitemuistia), et saa ilmoituksia uusista ohjelmistoista. Ilmoituspaneeliin tulee seuraava ilmoitus varoittamaan tallennustilan vähyydestä: Tallennustila loppumassa. Jotkut järjestelmätoiminnot eivät välttämättä toimi. Jos saat tämän ilmoituksen, sinun on vapautettava sisäistä muistia (laitemuistia), ennen kuin voit saada ilmoituksia uusien ohjelmistojen saatavuudesta.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään käyttäjänä.
  2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
  3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmistopäivitys.
  4. Jos järjestelmäpäivitys on saatavilla, lataa se laitteeseesi napauttamalla Lataa.
  5. Kun lataus päättyy, napauta Asenna ja suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen ilmoituspaneelista

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, kirjaudu sisään omistajana.
  2. Vedä tilapalkkia alaspäin ja avaa ilmoituspaneeli.
  3. Siirry alas ja valitse haluamasi järjestelmäpäivitys ja napauta Lataa.
  4. Kun lataus on valmis, avaa ilmoituspaneeli uudelleen, jos se on suljettu, napauta sitten Asenna ja viimeistele asennus toimimalla ohjeiden mukaisesti.

Laitteen päivittäminen tietokoneella

Voit ladata ja asentaa laitteen ohjelmistopäivitykset tietokoneella, joka on muodostanut Internet-yhteyden. Tarvitset USB-kaapelin ja PC-tietokoneen, jossa on PC Companion -sovellus, tai Apple® Mac® -tietokoneen, jossa on Sony Bridge for Mac -sovellus.

Tip

Jos et ole asentanut PC Companion- tai Sony Bridge for Mac -sovellusta tietokoneeseen, liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla ja noudata näyttöön tulevia asennusohjeita.

Laitteen päivittäminen tietokoneella

1. Varmista, että PC Companion -sovellus on asennettuna PC-tietokoneeseen tai että Sony Bridge for Mac -sovellus on asennettuna Apple® Mac® -tietokoneeseen.
  2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  3. Tietokone: Käynnistä PC Companion- tai Sony Bridge for Mac -sovellus. Tietokone tunnistaa kohta laitteesi ja hakee uutta ohjelmistoa.
  4. Tietokone: Jos uusi ohjelmistopäivitys havaitaan, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Suorita asiaankuuluvat ohjelmistopäivitykset noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.