Pikakomennot ja kansiot

Pikakomentojen ja kansioiden avulla voit hallita sovelluksiasi ja pitää aloitusnäytön siistinä.

Scr sony tablet homescreen folder and shortcut

1 Avaa sovellus pikakomennolla
2 Avaa sovelluksia sisältävä kansio

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa (pitkä painallus).
  2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat ja sovellukset > Sovellukset.
  3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse sovellus. Valittu sovellus lisätään näyttöön Aloitusnäyttö.

Tip

Kohdassa 3 voit myös napauttaa Lisäohjelmat ja sovellukset > Pikakomennot ja valita sovelluksen luettelosta. Jos pikakomentoja lisätään tällä tavalla, tiettyjen sovellusten pikakomentoihin voi lisätä erikoistoimintoja.

Kohteen siirtäminen kotinäytössä

• Kosketa kohdetta ja pidä sitä alhaalla, kunnes se valitaan, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Kohteen poistaminen aloitusnäytöstä

• Kosketa kohdetta ja pidä sitä painettuna, kunnes se valitaan, ja vedä se sitten kohtaan Icn sony menu delete homescreen.

Kansion luominen aloitusnäyttöön

• Kosketa ja pidä alhaalla sovelluskuvaketta tai pikakomentoa, kunnes se valitaan, ja vedä ja pudota se sitten toisen sovelluskuvakkeen tai pikakomennon päälle.

Kansion lisääminen aloitusnäyttöön

• Kosketa kohdetta ja pidä sitä painettuna, kunnes se valitaan, ja vedä kohde sitten kansioon.

Aloitusnäytön kansion uudelleennimeäminen

1. Avaa kansio napauttamalla sitä.
  2. Napauta kansion otsikkopalkkia, jotta Kansion nimi-kenttä tulee näkyviin.
  3. Anna kansion uusi nimi ja napauta Valmis.