Mobiiliverkkojen valitseminen

Laite vaihtaa mobiiliverkkoja automaattisesti riippuen siitä, mitkä mobiiliverkot ovat käytettävissä alueellasi. Voit myös säätää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä, kuten WCDMA- tai GSM-verkkoa.

Tilarivillä näkyy erilaisia tilakuvakkeita, riippuen käyttämäsi verkon tyypistä tai tilasta. kohdassa Tilarivin kuvakkeet näytetään, miltä kukin tilakuvake näyttää.

Verkkotilan valitseminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot ja napauta sitä.
  3. Napauta Ensisijainen verkon tyyppi ja valitse verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit.
  3. Napauta Hakutila ja valitse sitten Manuaalinen.
  4. Valitse verkko.

Note

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Automaattisen verkonvalinnan aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit.
  3. Napauta Hakutila ja valitse sitten Automaattinen.