Laitteen käynnistäminen uudelleen ja palauttaminen

Voit pakottaa laitteen käynnistymään uudelleen tai sammumaan, jos laite lakkaa reagoimasta komentoihin tai ei käynnisty uudelleen normaalisti. Asetuksia ja henkilökohtaisia tietoja ei poisteta.

Voit myös palauttaa laitteen alkuperäisiin tehdasasetuksiin ja poistaa henkilökohtaisia tietoja (kuten musiikkia ja kuvia) tai jättää ne poistamatta. Tämä toiminto voi joissakin tilanteissa olla tarpeen, jos laite lakkaa toimimasta tarkoitetulla tavalla. Jos haluat säilyttää tärkeitä tietoja, varmuuskopioi tiedot muistikortille tai muuhun ulkoiseen muistiin. Lisätietoja on kohdassa Sisällön varmuuskopioiminen ja palauttaminen .

Jos laitteen virtaa ei saa kytkettyä päälle tai jos haluat palauttaa laitteen ohjelmiston, voit korjata laitteen PC Companion- tai Bridge for Mac -ohjelmalla. Lisätietoja PC Companion- ja Bridge for Mac -ohjelmien käytöstä on ohjeaiheessa Tietokonetyökalut.

Note

Laitteen uudelleenkäynnistys ei ehkä onnistu, jos akun varaus on vähissä. Liitä laite laturiin ja yritä uudelleenkäynnistystä uudelleen.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on mahdollisesti kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit palauttaa alkuperäiset tehdasasetukset.

Laitteen pakottaminen käynnistymään uudelleen

1. Paina ja pidä alhaalla virtapainiketta Icn sony key and power k90
  2. Napauta avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen. Laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Laitteen pakottaminen sammumaan

1. Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja virtapainiketta 10 sekuntia.
  2. Kun merkkivalo välkähtää kolmasti, vapauta painikkeet. Laitteen virta katkeaa automaattisesti.

Tehdasasetusten palauttaminen

Note

Kun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.

1. Ennen kuin aloitat, varmista, että varmuuskopioit kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muualle kuin sisäiseen muistiin.
  2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa.
  3. Etsi Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus ja napauta sitä.
  4. Jos haluat poistaa sisäisestä muistista tietoja, kuten kuvia ja musiikkia, merkitse asianmukainen valintaruutu.
  5. Napauta Palauta tablet-laitteen asetukset.
  6. Piirrä tarvittaessa näyttölukituksen avauskuvio tai anna näytön lukituksen avaussalasana tai PIN-koodi, jotta voit jatkaa.
  7. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.

Note

Laitettasi ei palauteta aiempaan Android™-ohjelmistoversioon, vaikka palauttaisit tehdasasetukset.

Tip

Jos unohdat näytön lukituksen avaamiskuvion, PIN-koodin tai kuvion vaiheessa 6, voit poistaa tämän suojauskerroksen käyttämällä PC Companion- tai Sony Bridge for Mac -sovelluksen laitteen korjaustoimintoa. Kun suoritat korjaustoiminnon, asennat laitteen ohjelmiston uudelleen. Saatat menettää joitakin henkilötietoja tässä yhteydessä.

Laitteen ohjelmiston asentaminen uudelleen PC Companionilla

1. Varmista, että PC Companion on asennettu tietokoneeseen.
  2. Avaa PC Companion -sovellus tietokoneessa ja napsauta sitten Start kohdassa Support Zone.
  3. Napsauta Start kohdassa Phone / Tablet Software Update.
  4. Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana tulleella USB-mikrokaapelilla ja valitse sitten repair my phone / tablet.
  5. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.

Laitteen ohjelmiston asentaminen uudelleen Sony Bridge for Mac -sovelluksella

1. Varmista, että Sony Bridge for Mac on asennettu Mac-tietokoneeseen.
  2. Avaa Sony Bridge for Mac -sovellus ja liitä laite Mac-tietokoneeseen laitteen mukana tulleella USB-mikrokaapelilla.
  3. Valitse Xperia™ > Repair Xperia™ device > Continue.
  4. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.