Yhden kosketuksen asennus

Yhden kosketuksen asennustoiminnolla voit käynnistää useiden ominaisuuksien asennuksen niiden toimiessa langattomasti kahden Xperia™-laitteen välillä. Yhden kosketuksen asennustoiminnolla voi käynnistää esimerkiksi näytön peilauksen ja Xperia Link™ -toiminnon perusasetusten määrityksen. Kun asennus on valmis, näiden ominaisuuksien käyttö edellyttää vain yhtä kosketusta.

Yhden kosketuksen asennustoiminto aktivoidaan NFC:llä. Lisätietoja näytön peilauksen, mediapalvelimen, NFC:n ja Bluetooth®-toiminnon määrittämisestä laitteessa on käyttöohjeiden asianmukaisissa luvuissa.

Yhden kosketuksen asennuksen käynnistäminen laitteessa

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > One touch-asetus ja napauta sitä. NFC-toiminto kytkeytyy automaattisesti päälle.
  3. Varmista, että toisen Xperia™-laitteen NFC-toiminto on päällä.
  4. Varmista, että molemman laitteen näyttö on lukitsematon ja aktiivinen.
  5. Pitele laitteita yhdessä siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskettavat toisiaan. Yhden kosketuksen asennustoiminto käynnistyy automaattisesti.

Note

Molemman laitteen on tuettava yhden kosketuksen asennustoimintoa.