Laitteen näytön peilaus langattomasti televisioruutuun

Näytön peilauksen avulla laitteen näytön voi esittää televisiossa tai jossakin muussa suuressa näytössä ilman kaapeliliitäntää. Wi-Fi Direct™ -tekniikka luo langattoman yhteyden kahden laitteen välille, ja sinä voit nauttia suosikkikuvistasi kotisohvalla. Tällä ominaisuudella voit myös kuunnella musiikkia laitteeltasi television kaiuttimien kautta.

Note

Television on tuettava Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ -tekniikkaan perustuvaa näytön peilausta, jotta yllä kuvatut toiminnot toimivat. Jos televisiosi ei tue näytön peilausta, sinun on ehkä hankittava langaton näyttösovitin erikseen.

Note

Kun käytät näytön peilausta, kuvanlaatu saattaa joskus heiketä, jos laite kokee häiriöitä muista ‎Wi-Fi®‎ verkoista.

Laitteen näytön peilaus televisioruutuun

1. TV: Ota näytönpeilaustoiminto käyttöön television käyttöoppaan ohjeiden mukaan.
    2. Laite: Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > Näytön peilaus ja napauta sitä.
    4. Napauta Aloita kohdassa Lähetä.
    5. Napauta OK ja valitse laite.

Note

Kun näytön peilaus on käytössä, älä peitä laitteen Wi-Fi-/-antennialuetta.

Note

Television on tuettava Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ -tekniikkaan perustuvaa näytön peilausta, jotta yllä kuvatut toiminnot toimivat.

Laitteiden välisen näytön peilauksen lopettaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > Näytön peilaus ja napauta sitä.
    3. Napauta Katkaise ja napauta sitten OK.