account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Suurennuseleet

Suurennuseleillä voit lähentää näytön osia napauttamalla jotakin kosketusnäytön aluetta kolme kertaa peräkkäin.

Suurennuseleiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

  1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi Asetukset > Esteettömyys > Suurennuseleet ja napauta sitä.
  3. Napauta on-off-kytkintä.

Alueen suurentaminen ja panorointi näytössä

  1. Varmista, että Suurennuseleet on käytössä.
  2. Napauta aluetta kolme kertaa ja vedä sormea näytöllä.
Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero