Pikaviestintä ja videokeskustelut

Google Hangouts™ on laitteessa oleva pikaviesti- ja videokeskustelusovellus, jonka avulla voit keskustella samaista sovellusta tietokoneessa, Android™-laitteessa tai muussa laitteessa käyttävien ystävien kanssa. Minkä tahansa keskustelun voi muuttaa monen osapuolen videopuheluksi, ja voit lähettää viestejä ystäville myös silloin, kun nämä ovat offline-tilassa. Voit myös helposti katsoa ja jakaa valokuvia.

Hangouts™ vaatii Internet-yhteyden ja Google™-tilin. Siirry sivulle http://support.google.com/hangouts ja napsauta linkkiä "Hangouts on your Android" saadaksesi lisätietoja tämän sovelluksen käytöstä.

Note

Videopuhelutoiminto toimii vain etukameralla varustetuissa laitteissa.

Hangouts™-sovelluksen käyttäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet .
  2. Etsi ja napauta Hangouts.