Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on laitteen käyttämisen aloituskohta. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään seitsemän ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna näkyvä pisteen on tämänhetkinen sijaintisi.

Scr sony tablet panes extension on homescreen

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

Scr sony 12px tablet homescreen

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Scr sony tablet panes on homescreen

Ruudun asettaminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Kosketa ja pidä alhaalla tyhjää aluetta aloitusnäytössä.
    2. Siirry ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ja napauta Icn sony and homescreen set main homescreen.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa (pitkä painallus).
    2. Voit selata ruutuja pyyhkäisemällä äärivasemmalle tai -oikealle ja napauttamalla Icn sony and homescreen add pane.

Paneelin poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa Aloitusnäyttö-näytön tyhjää aluetta ja pidä sitä alhaalla.
    2. Selaa poistettavaan paneeliin pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta Icn sony and homescreen delete pane.

Aloitusnäytön asetukset

Pikakomennolla Omat asetukset voit säätää joitakin aloitusnäytön perusasetuksia. Voit esimerkiksi määrittää aloitusnäytön kääntymään automaattisesti ja säätää kuvakkeiden kokoa.

Aloitusnäytön määrittäminen kääntymään automaattisesti

1. Kosketa ja pidä alhaalla tyhjää aluetta aloitusnäytössä ja napauta sitten Omat asetukset.
    2. Vedä kohdan Automaattinen kääntyminen liukusäädintä oikealle.

Kuvakkeiden koon säätäminen aloitusnäytössä

1. Kosketa ja pidä alhaalla tyhjää aluetta aloitusnäytössä ja napauta sitten Omat asetukset.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse valinta.