account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Gmail™

Jos sinulla on Google™-tili, voit lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail™-sovelluksella.

Sony-laitteiden Gmail-sähköpostin yleiskatsaus
1 Näytä kaikkien Gmail-tilien ja kansioiden luettelo
2 Etsi sähköpostiviestejä
3 Arkistoi sähköpostiviesti
4 Poista sähköpostiviesti
5 Merkitse sähköpostiviesti lukemattomaksi
6 Siirrä sähköpostiviesti kansioon
7 Käytä asetuksia ja valintoja
8 Luettelo sähköpostiviesteistä
9 Kirjoita sähköpostiviesti

Lisätietoja Gmail™-sähköpostista

  • Kun Gmail-sovellus on avattu, vedä näytön vasen reuna oikealle, etsi Ohje ja napauta sitä.
Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero