Tekstin syöttäminen äänisyöttötoiminnolla

Voit syöttää tekstiä äänisyöttötoiminnolla sanojen kirjoittamisen sijaan. Puhu vain syötettävät sanat. Äänisyöttö on kokeellinen Google™-tekniikka, joka on saatavilla eri kielillä ja eri alueilla.

Puhesyötön käyttöönotto

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Icn sony keyboard options.
    2. Napauta Määritä syöttötavat ja valitse sitten Google™-äänisyöttö -valintaruutu.
    3. Napauta näyttönäppäimistössä Icn sony textinput numbers symbols > Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    4. Valitse valintaruutu kohdan Google™-äänisyöttönäppäin vierestä.
    5. Jos haluat tallentaa asetuksesi, napauta Icn sony key and back. Näyttönäppäimistöön ilmestyy nyt mikrofonikuvake Icn sony voice input mic only.

Tekstin syöttäminen äänisyöttötoiminnolla

1. Avaa näyttönäppäimistö.
    2. Napauta Icn sony voice input mic only. Kun Icn sony voice input mic circle tulee näkyviin, syötä tekstiä puhumalla.
    3. Kun olet valmis, napauta Icn sony voice input mic circle uudelleen. Ehdotettu teksti tulee näkyviin.
    4. Muokkaa tekstiä tarvittaessa manuaalisesti.

Tip

Jos haluat tuoda näppäimistön näkyviin ja syöttää tekstiä manuaalisesti, napauta Icn sony keyboard options.