Kalenteri

Kalenterisovelluksella voit hallita ajankäyttöäsi. Jos olet kirjautunut vähintään yhdelle kalentereita sisältävälle online-tilille, kuten Google™-tilille tai Xperia™ with Facebook -tilille, ja synkronoinut laitteesi tilin kanssa, näiden tilien kalenteritapahtumat näkyvät myös kalenterisovelluksessa. Voit valita, mitkä kalenterit haluat integroida yhdistettyyn kalenterinäkymään.

Kun tapaamisen aika lähestyy, laite toistaa lyhyen ilmoitusäänen muistutukseksi. Myös Icn sony stat notify calendar tulee näkyviin tilariville.

Note

Voit myös synkronoida Outlook-kalenterisi laitteen kanssa PC Companionin avulla. Jos teet näin, kaikki Outlook-kalenterin tapaamiset näkyvät laitteen kalenterinäkymässä.

Sony-laitteiden kalenterin yleiskuvaus

1 Valitse näkymätyyppi ja kalenterit, jotka haluat näyttää.
2 Hae tapahtumaa
3 Palaa kuluvan päivän kohdalle.
4 Käytä asetuksia ja muita valintoja.
5 Valitun päivän asialista.
6 Lisää kalenteritapahtuma.
7 Nopeuta selausta siirtämällä näyttöä vasemmalle tai oikealle.

Kalenteritapahtuman luominen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Napauta Icn sony calendar alarm add.
  3. Jos olet synkronoinut kalenterisi yhden tai useamman tilin kanssa, valitse tili, johon tämä tapahtuma on tarkoitus lisätä. Jos haluat lisätä vain tämän tapahtuman laitteeseesi, napauta Laitteen kalenteri.
  4. Kirjoita tai valitse haluamasi tiedot ja lisää osallistujat tapahtumaan.
  5. Voit tallentaa tapahtuman ja lähettää kutsut napauttamalla Tallenna.

Kalenteritapahtuman tarkasteleminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Napauta tarkasteltavaa tapahtumaa.

Useiden kalentereiden tarkasteleminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony and app tray tablet, etsi Kalenteri ja napauta sitä.
  2. Napauta Icn sony app calendar l ja merkitse sitten tarkasteltavien kalentereiden valintaruudut.

Kalenterinäkymän zoomaus

• Kun näkymäksi on valittu Viikko tai Päivä, voit zoomata näyttöä puristamalla kahta sormea yhteen.

Pyhäpäivien näyttäminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset > Kalenterinäkymän asetukset.
  3. Napauta Pyhäpäivät.
  4. Valitse asetus tai yhdistelmä asetuksia ja napauta sitten OK.

Syntymäpäivien näyttäminen kalenterisovelluksessa

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Napauta Valikkokuvake Sony-älypuhelimissa ja napauta sitten Asetukset > Kalenterinäkymän asetukset.
  3. Napauta Syntymäpäivät ja vedä sitten kohdan Syntymäpäivät liukusäädintä oikealle.

Sääennusteiden näyttäminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset> Kalenterinäkymän asetukset.
  3. Napauta Sääennuste ja vedä sitten kohdan Sääennuste liukusäädintä oikealle.
  4. Jos paikannuspalvelut on poistettu käytöstä, napauta Kotipaikka ja hae sitten lisättävä kaupunki.

Tip

Lisätietoja paikannuspalvelujen käyttöönotosta on kohdassa Paikannuspalvelujen käyttäminen .

Sääennusteasetusten muuttaminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa ja napauta sitten kohdetta Kalenteri.
  2. Napauta valikkokuvaketta Sony-älypuhelimessa ja napauta sitten Asetukset > Kalenterinäkymän asetukset.
  3. Napauta Sääennuste.
  4. Säädä asetukset mieleiseksesi.